Varastointipalvelut

Varastointipalvelut

Tavarasi liikkuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti Tuusulan logistiikkakeskuksesta, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä ja hyvien yhteyksien päässä Vuosaaren satamasta. 

Varastonohjausjärjestelmän voi integroida yrityksesi seurantajärjestelmän kanssa

Nykyaikaiset varastotilamme ovat viimeisimpien standardien mukaisia ja kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen ja kulunvalvontaan. Varastonohjausjärjestelmän voi integroida yrityksesi seurantajärjestelmän kanssa, jolloin seuraat tavaroitasi erien ja sarjanumeroiden perusteella. Järjestelmämme myös ohjaa lava- ja monikeräilytoimintaa ja siihen on liitetty kuljetustilausjärjestelmä. 

Logistiikkakeskuksellamme on elintarvikehuoneisto- tai elintarvikelaitosluvat, joten niissä voit varastoida turvallisesti kaikenlaisia elintarvikkeita lämpötilakontrolloiduissa tiloissa. 

Logistiikkakeskus

Logistiikkakeskuksessa Tuusulassa on yhteensä 70 000 m2 varastotilaa ja 150 000 lavapaikkaa lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää, hyvien yhteyksien päässä Vuosaaren satamasta.

Ympäristövastuu

Toimintamme on hiilineutraalia ja oleme tehneet koko
logistiikkaketjustamme fossiilivapaan vuoden 2022 aikana. Jo nyt varastojen kuluttamasta sähköstä merkittävä osa tuotetaan aurinkopaneeleilla ja varastokoneet toimivat litium-ioni-akuilla, joista ei tule päästöjä. Pakkausmateriaalit kierrätetään asianmukaisesti ja seuraamme toiminnasta koituvia päästöjä. Kaikilla varastotiloillamme on LEED Gold -sertifikaatti.

15 %

varastotilojen energiasta tuotetaan aurinkopaneeleilla vuonna 2022

Pyydä tarjous varastointi-palveluista

Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee. Me autamme hahmottamaan vaihtoehtoja ja päättämään, kuinka palvelut räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiviksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Palvelut, joista olet kiinnostunut*
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.