Kuljetuspalvelut

Kaikki kuljetukset kirjekuoresta rekkalastiin Suomessa ja maailmalla saapuvat ajoissa oikeaan paikkaan. Kalustostamme jo 1/3 kulkee sähköllä tai kaasulla ja määrä lisääntyy jatkuvasti.

Kuljetuspalvelut

Valitsemme kuljetukseen aina tarkoituksenmukaisimman kaluston pakettiautosta puoliperävaunuyhdistelmiin. Meillä on elintarvikekuljetuslupa ja kuljettamiseen vaadittavat autot. Otimme käyttöön elokuussa ensimmäisen sähkökuorma-auton.  

Logistiikkaketjumme kattaa koko maailman. Omalla kalustolla hoidamme kuljetukset Uudellamaalla. Meidän yhteistyökumppaniemme kanssa kuljetukset sujuvasti kaikkialta maailmasta Suomeen ja Suomesta maailmalle. Kaikki kuljettajamme ovat asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka taitavat kohdemaan kielen. 

Logistiikkaketjumme kattaa koko maailman.

Kuljetuskalusto

Monipuolisesta kalustosta voimme valita työhön aina sopivimman auton, eikä tarvitse kuljettaa kallista ilmaa.

8 puoliperävaunuyhdistelmää
– 3 toimii kaasulla

13 kuorma-autoa
– 2 toimii kaasulla
– 1 toimii sähköllä

6 pakettiautoa

Ympäristövastuu

Koko logistinen ketjumme on fossiilivapaa vuoteen 2030 mennessä. Nyt 1/3 kuljetuskalustosta kulkee kaasulla tai sähköllä ja määrä kasvaa tasaisesti. Otimme elokuussa 2021 vastaan ensimmäisen täyssähkökuorma-auton.

1/3

Kalustostamme kulkee jo kaasulla tai sähköllä, mm. uusi Volvon sähkökuorma-auto.

Pyydä tarjous kuljetus-palveluista

Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee. Me autamme hahmottamaan vaihtoehtoja ja päättämään, kuinka palvelut räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiviksi. 

Nimi*
Palvelut, joista olet kiinnostunut*
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Consent*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.