Kuljetuspalvelut

Kaikki kuljetukset kirjekuoresta rekkalastiin Suomessa ja maailmalla saapuvat ajoissa oikeaan paikkaan. Raskaasta kalustostamme lähes 70 % kulkee sähköllä tai kaasulla ja määrä lisääntyy jatkuvasti.

Kuljetuspalvelut

Valitsemme kuljetukseen aina tarkoituksenmukaisimman kaluston pakettiautosta puoliperävaunuyhdistelmiin. Meillä on elintarvikekuljetuslupa ja kuljettamiseen vaadittavat autot. Elokuussa 2021 otimme käyttöön ensimmäisen sähkökuorma-auton. Maaliskuussa 2023 käyttöönotimme ensimmäisen sähköisen rekkaveturin Volvo FM.

Logistiikkaketjumme kattaa koko maailman. Omalla kalustolla hoidamme kuljetukset Uudellamaalla ja yhteistyökumppaniemme kanssa sujuvasti kaikkialta maailmasta Suomeen ja Suomesta maailmalle. Kaikki kuljettajamme ovat asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka taitavat kohdemaan kielen. 

Logistiikkaketjumme kattaa koko maailman.

Kuljetuskalusto

Monipuolisesta kalustosta voimme valita työhön aina sopivimman auton, eikä tarvitse kuljettaa kallista ilmaa.

1 täysperävaunuyhdistelmä (HCT)
– 1 toimii biokaasulla

8 puoliperävaunuyhdistelmää
– 5 toimii biokaasulla
– 1 toimii sähköllä

11 kuorma-autoa
– 5 toimii biokaasulla
– 1 toimii sähköllä

4 pakettiautoa

Ympäristövastuu

Toimintamme on jo nyt hiilineutraalia ja pyrimme tekemään
koko logistiikkaketjustamme fossiilivapaan vuoteen 2030 mennessä. Nyt lähes 70 % raskaasta kuljetuskalustosta kulkee kaasulla tai sähköllä ja määrä kasvaa tasaisesti. Otimme elokuussa 2021 vastaan ensimmäisen täyssähkökuorma-auton ja maaliskuussa 2023 ensimmäisen sähköisen rekkaveturin Volvo FM.

Lähes 70 %

raskaasta kalustostamme kulkee jo kaasulla tai sähköllä, mm. uusi Volvon sähkökuorma-auto sekä sähköinen rekkaveturi Volvo FM.

Pyydä tarjous kuljetus-palveluista

Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee. Me autamme hahmottamaan vaihtoehtoja ja päättämään, kuinka palvelut räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiviksi. 

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Palvelut, joista olet kiinnostunut*
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.