Logitri

Räätälöimme logistiikan palvelut yrityksesi vaatimusten mukaan, sillä logistiikkaketjun joustavin linkki on myös sen vahvin linkki.

n. 20 M€

Liikevaihto 2022

n. 200

Työntekijää 2022

n. 70 000 m2

Varastotilaa 2022

Menestys alkoi nollasta

Kun Logitri perustettiin vuonna 2009, yrityksellä ei ollut yhtään asiakasta. Oli vain kaksi miestä, jotka olivat varmoja, että asiakkaiden tarpeita tarkkaan kuuntelemalla voi tarjota parempia logistiikan palveluita. Siitä alkoi kova kasvu, joka jatkuu yhä. 

Logistiikka toimii parhaiten, kun palvelut on räätälöity yrityksesi vaatimusten mukaan. Logitrin perinpohjainen osaaminen, sopimusten tinkimätön noudattaminen ja avoin viestintä luovat kestävän pohjan yhteistyölle. 

Hyvän ja joustavan palvelun takana seisoo ammattitaitoinen henkilökunta, jonka koulutukseen panostamme jatkuvasti. Siten saat käyttöösi aina parhaan asiakastuntemuksen ja uusimmat teknologiat. 


Ympäristövastuu

Hiilineutraali jo nyt

Kehitämme toimintaamme koko ajan ympäristöystävällisemmäksi. Olemme ensimmäisten joukossa jo nyt hiilineutraali kompensoimalla päästömme Suomen hiilinieluja kasvattamalla. Olemme fossiilivapaita vuoden 2022 alusta alkaen. Tämä onnistui mm. siirtymällä hiilineutraaliin sähköön sekä lisäämällä aurinkovoiman käyttöä ja sähkö- ja kaasuautojen määrää.

Työpaikat

Tule töihin logistiikan edelläkävijälle

Etsimme niin vakituisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Kannustamme kehittämään omaa osaamistasi ja tuemme kouluttautumistasi.

Ota yhteyttä

Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee. Me autamme hahmottamaan vaihtoehtoja ja päättämään, kuinka palvelut räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiviksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.