Logitri

Räätälöimme logistiikan palvelut yrityksesi vaatimusten mukaan, sillä logistiikkaketjun joustavin linkki on myös sen vahvin linkki.

n. 15 M€

Liikevaihto 2020

n. 200

Työntekijää 2021

n. 52 000 m2

Varastotilaa 2021

Menestys alkoi nollasta

Kun Logitri perustettiin vuonna 2009, yrityksellä ei ollut yhtään asiakasta. Oli vain kaksi miestä, jotka olivat varmoja, että asiakkaiden tarpeita tarkkaan kuuntelemalla voi tarjota parempia logistiikan palveluita. Siitä alkoi kova kasvu, joka jatkuu yhä. 

Logistiikka toimii parhaiten, kun palvelut on räätälöity yrityksesi vaatimusten mukaan. Logitrin perinpohjainen osaaminen, sopimusten tinkimätön noudattaminen ja avoin viestintä luovat kestävän pohjan yhteistyölle. 

Hyvän ja joustavan palvelun takana seisoo ammattitaitoinen henkilökunta, jonka koulutukseen panostamme jatkuvasti. Siten saat käyttöösi aina parhaan asiakastuntemuksen ja uusimmat teknologiat. 


Ympäristövastuu

Fossiilivapaa 2030 mennessä

Kehitämme toimintaamme koko ajan ympäristöystävällisemmäksi. Esimerkiksi siirtymällä hiilineutraaliin sähköön sekä lisäämällä aurinkovoiman käyttöä ja sähkö- ja kaasuautojen määrää saavutamme täysin fossiilivapaan logistiikkaketjun vuoteen 2030 mennessä.

Työpaikat

Tule töihin logistiikan edelläkävijälle

Etsimme niin vakituisia kuin määräaikaisiakin työntekijöitä. Kannustamme kehittämään omaa osaamistasi ja tuemme kouluttautumistasi.

Ota yhteyttä

Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee. Me autamme hahmottamaan vaihtoehtoja ja päättämään, kuinka palvelut räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiviksi.

Nimi*
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Consent*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.